Tom Cruise heeft afgelopen week voor een behoorlijke verrassing gezorgd, door op een toneelschool in Santa Monica op het podium te verschijnen tijdens de diploma-uitreiking. Hij besloot een inspirerend verhaal te vertellen aan de studenten die vanaf dit moment klaar zijn om audities te gaan doen en uiteindelijk de mooie rollen te scoren. De studenten waren zeer onder de indruk. Een van de studenten liet de NY Post weten nog niet eerder zo’n inspirerend verhaal te hebben gehoord, als dat van Tom Cruise.

Meer dan een lezing

Volgens de studenten gaf Tom Cruise veel meer dan gewoon een lezing. Hij ging heel duidelijk in op de dingen die je vooral wel of niet dient te doen tijdens een auditie. Hij gaf ze bijvoorbeeld aan dat het niet verstandig is om zich als een diva te gedragen tijdens de auditie, aangezien dat alleen maar tegen je zal werken. Daarnaast gaf hij aan dat het tijdens de opnames verstandig is om zo min mogelijk in de trailer te verblijven. Het is veel beter om met zoveel mogelijk verschillende mensen te praten en op die manier meer ervaring op te doen. Dit zijn de praktische tips waar de studenten daadwerkelijk wat aan hebben, waardoor het niet vreemd is dat ze zo enthousiast waren.

Studenten zeer enthousiast

De studenten waren ontzettend enthousiast, onder andere vanwege het feit dat zijn bezoek helemaal niet was aangekondigd. Daarnaast waren ze ontzettend verrast dat Cruise ruimte had gevonden binnen zijn drukke schema, om de afstuderende jongeren toe te spreken en te voorzien van een aantal praktische tips. Het is nu uiteraard aan de studenten om een minstens zo mooie carrière op te bouwen. De tips hebben ze in de zak, waardoor het nu aan zal komen op hun talenten en hun mogelijkheden om de tips in de praktijk te brengen.

Laat een antwoord achter