Lancering Blog: we gaan voor jou van start!

Kom je aan het eind van de maand altijd net wat geld tekort, weet je niet goed waar je een keer lekker kunt eten met je ouders of vrienden, moet je hoognodig naar de kapper of ben je toe aan een leuke avond uit? Op StudentenkortingenNederland.nl vind je het allemaal! We gaan van start met het blog, waardoor je nog nooit zo gemakkelijk toegang had tot handige tips om geld te besparen, directe kortingen en de adressen waar je uitstekend terecht kunt.

Facebook acties en kortingen

Check je elk uur je Facebook, om bij te houden wat je vrienden doen? Mooi, dan kun je het jezelf wel zo gemakkelijk mogelijk maken om extra te besparen! We zullen regelmatig acties op Facebook presenteren, waar je eenvoudig gebruik van kunt maken. Kies voor een aantrekkelijke korting, ga voor een leuk evenement bij jou in de studentenstad of bespaar op je maandelijkse vaste lasten. Waar je ook naar op zoek bent, we zorgen er met een gevarieerd aanbod voor dat er ook voor jou meer dan voldoende te vinden is.

Online kortingen

Maak je liever gebruik van ons blog en de website als geheel? We brengen je op de hoogte van het laatste studentennieuws en opvallende ontwikkelingen, maar combineren dit steevast met aantrekkelijke kortingen en acties waar je als student echt wat aan hebt. Lekker borrelen, een beauty behandeling op z’n tijd of wellicht een leuke avond uit zodra je ouders een keer op bezoek komen. Bij ons vind je het allemaal, wij zorgen er graag voor dat je hier zo gemakkelijk toegang toe hebt. We gaan vanaf vandaag van start, dus blijf ons goed in de gaten houden!

Laat een antwoord achter