25 Euro voor iedereen onder de 25! Sauna & Massage in 1!

 

Unieke wellnesservaring met Sauna, Massage, en Infrarood voor alle 5 zintuigen en voor alle leeftijden middenin de natuur…en jij bent de enige gast!

Welkom bij de ultieme ontspanningservaring!

Op slechts 12 autominuten van de snelweg en 6 kilometer van Gouda centrum, in de prachtige (veen)weidse weilanden middenin het Groene Hart, hebben wij ons eigen sprookje gebouwd.

Ons wellness verblijf is volledig ingericht om tot in de kleinste details de meest complete relax ervaring te creëren, die bij ons weten uniek is. De individuele ingrediënten vind je elders ook, maar wij hebben al deze ingrediënten gecombineerd in één behandeling waarin echt alles zit: Een Finse languit-lig sauna met kussens en matrassen, heerlijke opgietingen, ontspanningsmassage op een superzachte verwarmde tafel, infrarood dieptelicht met professionele apparatuur, hele speciale muziek, rustgevende geuren, verzorgende oliën, en puur-natuurlijke heilzame kruiden met uitzicht op een beschermd natuurgebied in een binnen- en buitenverblijf met volledige privacy…Dat is 5Zenses.

Stats & tags


Gouda, Zuid-Holland, Nederland
massage, Sauna, wellness

Korting info

Hoogte korting 50%
Korting van toepassing Voor iedereen onder de 25

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling