Het is een prachtige periode; de studententijd. Maar als student zijnde heb je ook vaak prioriteiten te stellen. Je inkomsten als student zijn vaak aan de lage kant omdat je eigenlijk geen tijd hebt om naast jouw zware studie ook nog te moeten werken. Het geld wat je per maand binnen krijgt is natuurlijk lang niet genoeg om alles maar te kunnen veroorloven. Je moet prioriteiten stellen. Het liefste ga je in deze periode zo vaak mogelijk de kroeg in en komt in de vroege uurtjes thuis.

Dit kost, zoals je zelf ook weet, de nodige euro’s.

Je kunt heel eenvoudig geld besparen op je energierekening. De prijzen voor energie variëren in Nederland enorm. Vergelijk dus eerst goed de energieleveranciers, om zo de goedkoopste oplossing voor jouw specifieke situatie te vinden. Daarnast bespaar je ook eenvoudig op jouw online aankopen. Er zijn tegenwoordig namelijk verschillende, zogenaamde, kortingscodesite. Deze site publiceren acties, aanbiedingen en kortingscodes geheel gratis aan. Je kunt hiervan gebruik maken wanneer je een bestelling online aan het plaatsten bent, zoals een nieuwe computer, bankstel, mobiel telefoon abonnement of zelfs bij een van de bekende pizza ketens. Op deze websites vind je duizenden kortingscodes en aanbiedingen van honderden verschillende Nederlandse webshops. De grootste webshop hebben vaak hele aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Neem bijvoorbeeld Bol.com, ook dit online warenhuis geeft regelmatig kortingscodes uit. Bekijk hier het meeste actuele aanbod Bol.com kortingscodes. Je kunt heel eenvoudig naar het bedrijf zoeken waarvan jij een kortingscode nodig hebt. Vaak kan je ook zoeken op categorieën, hier vind je de bedrijven die zijn ingedeeld in verschillende categorieën zoals; schoenen, mode&accessoires en gadgets.

Maar een echte aanrader op het gebied van het studenten leven is toch wel de website van: Smartstudentdeals, zoals al eerder aangegeven heb je het als student niet altijd even breed. Wanneer er dan apparatuur kapot gaat zoals een televisie of een koelkast is de kans groot dat je dit geld niet in 1 keer kunt ophoesten. Smartstudentdeals biedt hier een uitkomst in. Je kunt apparatuur leasen, voor verschillende termijnen. Je kunt kiezen uit een leaseperiode van 1, 2 of 3 jaar. Je betaald dan een maandelijks bedrag van iets meer dan een tientje, het apparaat wordt gratis bezorgd en geïnstalleerd. Ik zeg: “ideaal!” Helemaal wanneer je met meerdere studenten samen woont, dan kan je het maand bedrag ook nog delen. De kans is groot dat er ook Smartstudentdeals kortingscodes beschikbaar zijn. Neem snel een kijkje!

Laat een antwoord achter