De laatste jaren stappen steeds meer mensen over naar een alles in 1 pakket en betalen daarvoor een vast bedrag per maand. Daarmee zijn ze voorzien van internet, televisie en bellen bij één provider. Het afnemen van meerdere diensten bij één provider kan al gauw tientallen euro’s per jaar besparen. Een alles in 1 pakket is namelijk  een stuk goedkoper dan wanneer je voor alle diensten aparte  abonnementen af gaat sluiten. Bovendien heb je slechts één adres waar je naar toe hoeft voor je vragen of problemen.

Het meest geschikte alles in 1 pakket

Het kiezen van het juiste alles in 1 pakket heb je nog niet zomaar gedaan. De ene student heeft namelijk meer maandelijkse vaste lasten als de ander. Daarbij kun je ook onderscheid maken in het gebied waar je woont. In de Randstad kunnen sommige providers beter bereik hebben als in een ander deel van Nederland. En wat heeft een student liever? Meer belminuten of meer MB om te internetten? Dat zijn allemaal afwegingen voor een student om voor een bepaald alles in 1 pakket te kiezen. Om de keuze gemakkelijker te maken is het goed om een alles in 1 vergelijking te doen en te kijken welk pakket het meest aansluit op jouw wensen.

Alles in 1 pakket vergelijken

Tegenwoordig bieden alle grote providers alles in 1 pakketten aan waarmee je kunt bellen, internetten en televisie kijken voor een vaste prijs per maand. Enkele bekende aanbieders zijn: Tele2, Telfort, KPN, Ziggo, UPC en Vodafone. Alles in 1 pakketten zijn in diverse soorten te verkrijgen, waaronder ADSL, VDSL, glasvezel en kabel. Het aanbod is gigantisch en naar verwachting zal dit alleen maar toenemen in de toekomst.

Laat een antwoord achter