Wil je altijd op de hoogte zijn van de meest recente studentenkortingen, zodat je helemaal niets meer hoeft te missen? Maak handig gebruik van onze nieuwsbrief en bezoek daarnaast regelmatig onze website zodat je nooit meer ergens teveel betaalt en je een heerlijke studententijd tegemoet gaat. Je kunt rekenen op kortingen op je eten en drinken bij leuke restaurants en kroegen, maar daarnaast ook op allerlei leuke zomeractiviteiten. Dankzij StudentenkortingenNederland.nl ben je altijd op de hoogte van de meest scherpe aanbiedingen voor studenten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je geen studentenkorting meer missen, maar vind je het lastig om regelmatig zelf te controleren of er nieuwe kortingen zijn geplaatst? Dat snappen wij als geen ander, wij genieten ook liever van het studentenleven en brengen bijvoorbeeld meer tijd door in de kroeg dan achter onze computer. Wij maken je het zo gemakkelijk mogelijk, aangezien je je heel simpel kunt aanmelden voor onze nieuwsbrief. Wij versturen je dan regelmatig de meest actuele studentenkortingen in Nederland, zodat je daar direct van op de hoogte bent. Bovendien maak je kans op leuke prijzen, wanneer je je aanmeldt!

Updates op de website

Daarnaast verschijnen er op onze website regelmatig nieuwe studentenkortingen, waar je heel eenvoudig gebruik van kunt maken. We hebben de kortingen onder andere per stad onderverdeeld, zodat je heel gemakkelijk op zoek kunt gaan naar een korting in Amsterdam, Utrecht of bijvoorbeeld Leiden. Blader door de verschillende steden, ook wanneer je binnenkort studievrienden op gaat zoeken en jullie samen een keer lekker uit eten willen. Via zowel de website als de nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de meest actuele studentenkortingen in Nederland en betaal je nergens meer teveel, zoals dat past bij een echte student!

Laat een antwoord achter