Bodyland Men’s BodyCare Rotterdam is dé salon voor Mannen
Waar IEDEREEN welkom is!
De beste Verzorging en Onderhoud van het lijf voor mannen maar ook voor Ultieme Wellness van lichaam en geest.
Bodyland is een kleinschalig bedrijf opgericht voor en door mannen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige behandelingen voor een scherp tarief. Met ruime ervaring en de juiste kwalificaties weten wij hoe we de behandeling voor de klant persoonlijk maken. Functioneel op jouw vraag en jouw lichaam aangepast.

Wij staan bekend om onze “No Nonsense” aanpak wat door velen wordt gewaardeerd en wat terug te lezen is in de reviews die wij hebben op onze Google Pagina en op onze Facebook Pagina. Wij werken op het probleem, de vraag of klacht die jij aangeeft, of dit nou op de huid of in de spieren zit, het lichaam heeft voor ons geen verrassingen meer.

Naast het uitvoeren van deze nuttige en functionele behandelingen weten wij ook dat een positieve mindset meewerkt aan het optimaal functioneren van het lichaam en daarom kan je bij ons ook terecht voor veel verschillende ontspannende behandelingen die direct invloed hebben op hoe jij je voelt. Hierbij combineren we het nuttige met het aangename zodat jouw lichaam weer in topconditie zal komen.

Stats & tags


Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Hammam, Lichaam ontharing, Massagesalon, schoonheidssalon

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling